Recensies

April 2017

Ouders

Jopke heeft oprechte interesse in …. en grote passie om haar te helpen, dit voelt super goed!

 

Februari 2017

Ouders

Wat fijn om te zien dat onze… zo in positieve zin veranderd is. Je wist precies de snaar te raken en aan te sluiten bij… Ik kan het iedereen aanraden met jou te gaan werken. Voor onze… maar ook voor ons als ouders een hele goede stap geweest. Bedankt daarvoor!

 

Januari 2017

Ouders

Mensen uit onze directe omgeving merken op dat onze dochter op zo’n positieve manier veranderd is. Top natuurlijk! Fijn om te horen. Maar nog fijner om te zien is een gezellig, vrolijk, druk, en soms rustig, boos, ondeugend, communicatief meisje we hebben. Eigenlijk zoals een kind hoort te zijn. Dat heeft ze vooral geleerd. Je mag zijn wie je bent! Je mag boos zijn maar we praten er daarna wel over! Ze spreekt vaker af, is meer ontspannen en kan veel beter met teleurstellingen omgaan. We hebben het traject als zeer positief ervaren.

Kind

Ik vond het leuk en veilig. Voelde me erg op mijn gemak. Ik heb genoeg geleerd, ik ga je wel missen. Ik vond het samen schilderen heel leuk!

 

November 2016

Ouders

Wanneer je kind niet lekker in d’r vel zit, weinig zelfvertrouwen heeft, onzeker is, wat invloed heeft op school maar zeker ook op niet gaan logeren of ergens alleen zonder mama gaan spelen, dan is het ten zeerste aan te raden om je kind samen met Jopke aan de slag te laten gaan.

Kind

Over alles wat ik kan zeggen: HET WAS FANTASTISCH!

Alles. De spellen, de tips, de uitleg, het het helpen bij rekenen. En ook de werkplek was heel fijn.